Mangler du ideer til festindslag, her er vores anbefaling

Mangler du ideer til festindslag, her er vores anbefaling

Er der noget så fedt som en virkelig god fest, hvor man bare føler, at man er i live? Det er i hvert fald noget, der virkelig kan minde én om, at man er i live. Men det er klart, at det langt fra er alle fester, der er lige fede. Det kan være, at du gerne vil holde en virkelig god fedt, hvor der bare ikke mangler noget? Der er også mange, der har trængt til fest efter flere år med Corona – som stadig ikke er forbi. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du kan have af festlige indslag, som er med til at gøre din fest for fed.

Hvad med strip?

Når man er til fest, så er der nogle ting, man forventer, og så er der de ting, der kan overraske. Nogen gange er der ikke noget federe, end når man kan overraske sine gæster til sin fest med et anderledes og overraskende indslag. Det kunne f.eks. være strip som en sjov oplevelse? Strip er ikke lige noget, som man så ofte oplever, men det kan være ganske sjovt – og det er virkelig også noget, der kan være gang til at sætte med i festen. Det er klart, at man ikke bare kan forvente, at en fed fest stabler sig selv på benene, hvis man ikke selv er villig til at gøre en indsats.

Husk, at der skal være mad og drikke

Hvis du også gerne vil holde en fest, hvor dine gæster kan feste i mange timer, så er det klart, at det kræver, der er mad og drikke. Hvis budgettet er til det, så er der ikke dem, der ikke er vild med en fest, hvor der der er fri bar. Det kan f.eks. være, at du skal leje et fadølsanlæg, der kan installeres der, hvor festen holdes? Det kan virkelig også være med til at give den rette stemning.

Der skal være lys og musik!

En fest uden musik, er ikke en fest, hvor der skal danses. Så hvis du ønsker en fest med dans, så kræver det altså også, at du sørger for, at der er noget ordentligt musik, der også bliver afspillet fra nogle højtalere, hvor volumen kan være høj. Med det rette lys kan du virkelig også gøre meget for stemningen. Det kan f.eks. være lys i forskellige farver, der virkelig lokker folk ud for at svinge hofterne.

Der kan være andre sjove indslag

Der er også mange andre sjove festindslag, man kan overveje til sin fest. Mange holder f.eks. at at lege lege som f.eks. ”magretheskål”, ”gæt og grimasser” eller lignende. Du kan altid finde inspiration til diverse festlege på nettet.

Der skal være den rette oppyntning

De fleste påvirkes af de omgivelser, som de sidder i. Derfor er det klart, at man også kan gøre meget for at skabe den rette feststemning, hvis man har den rette oppyntning. Det kan f.eks. være, at du skal pynte op med balloner, guirlander og andet, der får rummet til at skrige ”fest”. Hvis du holder en temafest, så er der naturligvis også nogle ting, som der vil give mening at pynte op med. Det kan være, at du skal finde et sted, hvor du kan finde det rette udstyr til din fest?