Rene og pæne omgivelser bidrager til sunde omgivelser for vores kunder

Rene og pæne omgivelser bidrager til sunde omgivelser for vores kunder

Hygiejne er en del af hverdagen. Og det er vigtigt, at den er i top. Især på offentlige steder hvor flere mennesker færdes. Her er den daglige rengøring herunder støvsugning vigtig.

Minimering af støv

Støv kan være generende for mange mennesker. Men især for støvallergikere kan støv være en generende plage. Hvilket igen gør at støvallergikere hæmmes i deres udfoldelse. Derfor er støvsugning væsentligt, men ikke med hvilken som helst støvsuger. Men med en ronda industristøvsuger som er garant for kravet med minimering af støv, sikres du de bedste optimale omgivelser. Også som støvallergiker.

Book trygt værelse hos os

Som hotel kender vi til vigtigheden af den daglige rengøring. For vi lever af glade kunder, som trives og værdsætter vores prioritering for sunde omgivelser. Også af kunder, der døjer med en mindre eller større lidelse. Udover at vores arealer holdes pæne og rene dagligt, ligger vi også vægt på god udluftning. For støv forekommer også, når flere mennesker er sammen udover at være en naturlig del af hverdagen.

Glade gæster kommer igen

Det sker til tider, at vi har haft ombygning. Det er en del af hotelmiljøet, men vi bygger med omtanke for alle vores kunder. Det være sig både med afdækning og rengøring med udstyr af høj kvalitet. Men også for at passe godt på vores dygtige medarbejdere, som vi værdsætter højt for at give den bedste service til alle vores glade gæster. For vi er så heldige som hotelkæde, at mange af vores gæster kommer igen, da vi efterstræber og -lever den høje kvalitet, vi dagligt sælger og også som virksomhed lever af.

Ingen brancher er dog helt fejlfrie

Trods vores gode produkter og service, som vi sælger, sker der desværre også fejl. Det kan som andre brancher ske, at ting går i stykker. Ting som skal repareres eller medarbejdere bliver syge. Det forsøger vi på bedste vis ,at imødese i det daglige, trods der også forekommer høj aktivitet på vores hoteller samtidig med. Men med god kundekontakt på stedet eller ved opringning udover nettet, gør vi det bedste for at betjene dig og svare på dine spørgsmål. Også hvis du har nogle skavanker, du som kunde ønsker, vi på en eller anden måde skal imødekomme, for at du kan gæste et af vores steder. Så er det blot at kontakte os for yderligere svar eller hjælp.