Derfor skal du spille lasergame i Kongelunden

Derfor skal du spille lasergame i Kongelunden

Hvis du trænger til en sjov oplevelse med enten din familie, dine venner eller nogle helt andre, er lasergame i københavn en fantastisk idé. Her får I mulighed for at komme tilbage i barndommen, hvor I skal løbe rundt, gemme jer og prøve at skyde de andre med jeres laserpistoler. Det er en sjov og udfordrende oplevelse, som både kan være en del af en fødsesldag, polterabend, firmafest og lignende.

Derfor skal du vælge lasergame i Kongelunden

Der findes mange steder, hvor du kan spille lasergame i København. Men i Kongelunden ligger det både ældste og største spillested. Her har de mere end 30 års erfaring med lasergame. Derudover er der også plads til hele 150 spillede gæster ad gangen.

Selve spillestedet råder over 7 lasergamebaner, der er fordel på 20.000 m2. Her er der altså rig mulighed for, at du og dine medgæster kan folde jer ud.

Den gode service gør forskellen

Når det kommer til lasergame i København, er det helt klart den gode service, der adskiller de gode steder fra de bedste steder. Det er vigtigt, at du får en instruktør, der er topmotiveret og som gør sit ypperste for, at I får en fantastisk oplevelse – hver gang.

Det bedste udstyr

Det er også vigtigt, at spillestedet har noget ordentligt og moderne udstyr. Når udstyret virker optimalt, får du nemlig den bedste oplevelse ud af spillet.

Omvendt er det irriterende, hvis udstyret ikke registrerer skuddene korrekt. På den måde kan holdene enten tabe eller få point, der er ikke berettiget. Derfor er der god grund til at vælge et spillested, der altid holder sig opdateret på det nyeste inden for lasergame.

Vælg et sted, hvor I har mulighed for at hygge jer

Ofte er et spil lasergame i København en del af en større fest. Det kan eksempelvis være en fødselsdag, en firmafest, en polterabend eller noget helt fjerde. Derfor er det også vigtigt, at der er et sted på lokationen, hvor I kan samle jer og eventuelt få noget at spise og drikke.

I så fald kan hyggen få et ekstra hak opad, hvis du vælger et sted, hvor omgivelserne er skønne. Her kan et afsides grønt område med borde og bænke være en fantastisk idé.

Nogle spillesteder har også bare eller cafeteria, hvor I har mulighed for at købe noget at drikke eller spise. Det kan være en god løsning, hvis du gerne vil undgå at slæbe for meget.