Bliv selskabets midtpunkt med sjove vittigheder

Bliv selskabets midtpunkt med sjove vittigheder

Alle elsker en god vittighed og et godt grin. Med en række gode vittigheder i ærmet, bliver du hurtigt festens midtpunkt. Vittigheder er altid en god måde at bryde isen eller lette stemningen på. Vittigheder er også en god måde at lære andre mennesker at kende på, ud fra den type humor vedkommende har.

 

Det er vigtigt at grine

Der er mange fordele ved at grine. Når vi griner, frigives der endorfiner i kroppen, også kaldet lykkehormonet. Frigivelsen af endorfiner har utallige fordele, såsom bedre immunforsvar, bedre fordøjelse og smukkere udstråling. Endorfiner kan endda virke smertestillende. Man bliver generelt set bare gladere af at grine, og eftersom latter smitter, kan du også påvirke en anden persons humør med din latter. Så se at få læst nogle gode vittigheder som du selv kan få et godt grin af, og som du kan fortælle videre til andre.

 

Let stemningen med en vittighed

Vittigheder kan mange ting. En af de kvaliteter en vittighed har, er, at den kan bryde en akavet stilhed eller en dårlig stemning. Derudover kan vittigheder også være gode samtalestartere. Er du i selskab med mennesker du ikke kender, kan en vittighed være en god måde at starte en samtale på. Desuden kan vittigheder biddrage til samtaler om vigtige og tabuiserede emner. Der er stort fokus på politisk korrekthed i nutidens samfund, og en vittighed giver mulighed for, at folk kan være mere åbne og ærlige overfor hinanden.

 

Sjov underholdning

Vittigheder kan underholde alle aldre. Hvis du vil sætte et stort smil på dit barns ansigt, går en vittighed altid rent hjem, og de vil sikkert fortælle den stolt videre til vennerne. Vittigheder hører også ofte til en aften fyldt med mandehørm, hvor der kan forekomme konkurrencer om de sjoveste og måske mest sjofle vittigheder. Et publikum er dog ikke en nødvendighed for at læse en masse sjove vittigheder. Keder du dig, eller har du haft en hård dag og har brug for et smil på læben, så sæt dig ned og læs nogle vittigheder.

 

En vittighed til enhver smag

Alle er forskellige og ikke alle har samme humor. Derfor findes der også mange forskellige slags vittigheder og jokes. En persons humor kommer først og fremmest an på alderen. Voksen-humor og børne-humor er vidt forskelligt. Derudover kommer en persons humor ofte meget an på, hvordan vedkommende er som person, og hvilke holdninger vedkommende har. Man kender ofte ens venner og bekendte godt nok til at vide, hvad de synes er sjovt, og ofte har man samme humor, som de personer man klinger godt med. Hvis du har fået nye bekendtskaber, kan det være en god ide at sætte dig og læse en masse forskellige slags vittigheder, så du kan prøve nogle forskellige vittigheder af, og dermed finde ud af, hvilken slags humor personen er til.