Hvilke genrer findes der på de forskellige lydbogstjenester?

Hvilke genrer findes der på de forskellige lydbogstjenester?

Lydbøger er en skøn mulighed for selv den største læsehest eller den, som overhovedet ikke får læst, da lydbøger er dejligt afslappende og nemme at have med at gøre. Du kan sågar lave andre ting samtidig med, at du lytter, så du kan nå mere på dit begrænsede antal timer om dagen. Dette er en win-win situation, da du får mulighed for at lytte til en god fortælling samtidig med, at du kan ordne opvasken eller haven. Måske vil det endda gøre, at du bliver mere produktiv, da du kan forkæle dig selv med en god historie imens at du får lavet pligter.

Du synes måske, at det lyder som en god idé, som vi har frembragt dig her, og du er måske begyndt at finde interesse i verdenen af lydbøger og kunne godt tænke dig, at udforske den dybere. Derfor har vi i denne lille artikel fundet de to fedeste lydbog genrer til dig, så du hurtigt kan danne et overblik og dykke ned i den fantastiske verden. Når du har læst denne artikel, vil du i hvert fald vide, hvor du kan starte.

Erotiske og fantasy lydbøger

Mange vil finde det mere intimiderende og medrivende, at lytte til en erotisk lydbog end at læse til en. Dette skyldes ofte, at man hører stemmer, som er meget mere levende, end hvis man skulle forestille sig det i hovedet. De fleste læser nemlig i en lang køre, hvor de ikke gør meget ud af at lave om på stemmerne i hovedet eller at lave samtalepauser – alt det, som gør en samtale levende. Der findes mange danske erotiske lydbøger, som alle er gode på hver sin måde. Et forslag fra vores side af, som du måske har hørt om, er Fifty Shades of Grey af E.L. James, som er en vældig populær erotikbog såvel som film.

Der gælder det samme for fantasy genren, som der gør for erotik, nemlig, at det er en langt mere medrivende oplevelse at høre dem på lyd, end at skulle læse dem i en bog. Fantasy er langt mere levende og mystisk, og sådan bør det også være. En god serie af fantasy lydbøger er Harry Potter, som handler om en ung dreng, som den eneste, overlever den onde fyrste Lord Voldemorts forsøg på mord. Dette vækker opsigt i troldmandsverdenen, og Harry Potter bliver senere optaget på Hogwarts, hvor han stræber efter, at blive en dygtig og anerkendt troldmand.

En kæmpe verden ligger forude

Hvis du ikke er så meget til ovenstående, findes der også et stort antal af genrer indenfor blandt andet historie og krimi. Med det sagt, er vi sikre på, at skal du nok finde noget, som er passer til din smag!